Honden

Balou
Balou was mijn allereerste hond, een blonde Labrador met een hart van goud. Samen hebben we op verschillende plekken gewoond, en uiteindelijk zijn we naar de boerderij verhuisd. Daar heeft ze nog een aantal jaar mogen rondrennen, in de latere jaren samen met Billie en Evi. In augustus 2020 hebben we haar helaas op 15-jarige leeftijd moeten laten gaan. Nog altijd heeft ze een eigen plekje op de boerderij.

Billie
Als kameraadje voor Balou heb ik in 2015 Billie gekocht, een grote zwarte reu, een kruising Labrador. Met Billie ben ik begonnen met jachttraining, en kwam ik erachter wat geweldig dat is om te doen. Ook Billie vond het fantastisch, al was hij het er niet altijd mee eens dat het wild ook weer geapporteerd moest worden. Het werd me snel duidelijk dat mijn volgende hond een retriever uit een jachtlijn zou zijn, zodat ik deze hobby verder kon uitbreiden.

Evi
In april 2020 hebben we Evi opgehaald bij de kennel ‘Van de Bleckinkhof’ in Winterswijk bij Wim en Cathy te Winkel. Vanaf 7 weken leeftijd ben ik met Evi gestart met jachttraining, en sindsdien volgen we samen ook workshops en doen we mee aan wedstrijden. Het is geweldig om samen in de buitenlucht op de meest prachtige lokaties bezig te zijn met iets waar we allebei zo van genieten.

Scroll naar boven